Chipsuri de varza furajera cu curry

Printeaza

Chipsuri de varza furajera cu curry din: varza furajera, nuci caju, ulei, sos de soia, curry, curcuma, sare, usturoi.

Ingrediente:Chipsuri de varza furajera cu curry

  • sase ceşti de varză furajeră
  • o jumătate de ceaşcă de nuci caju, lăsate la înmuiat patru ore
  • patru linguri de untdelemn de măsline
  • patru linguri de sos de soia
  • o linguriţă de praf de curry
  • o jumătate de linguriţă de curcumă
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • un căţel de usturoi

 

Mod de preparare:

Inlăturaţi cozile verzei furajere şi tăiaţi frunzele în bucăţi mari. Puneţi-le într-un bol mare şi lăsaţi-le deoparte.

Puneţi toate ingredientele rămase, cu excepţia busuiocului, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Poate fi necesar să adăugaţi o lingură de apă, pentru a ajuta nucile caju să se amestece şi ele.

Amestecaţi sosul cu frunzele de varză, într-un bol. Folosiţi-vă mâinile, pentru a vă asigura că varza e bine învelită în sos.

Puneţi varza furajeră pe tăvile deshidratorului. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru-şase ore, până se usucă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.