Chipsuri de varza furajera cu curry
PrinteazaChipsuri de varza furajera cu curry din: varza furajera, nuci caju, ulei, sos de soia, curry, curcuma, sare, usturoi.
- sase ceşti de varză furajeră
- o jumătate de ceaşcă de nuci caju, lăsate la înmuiat patru ore
- patru linguri de untdelemn de măsline
- patru linguri de sos de soia
- o linguriţă de praf de curry
- o jumătate de linguriţă de curcumă
- o jumătate de linguriţă de sare
- un căţel de usturoi
Mod de preparare:
Inlăturaţi cozile verzei furajere şi tăiaţi frunzele în bucăţi mari. Puneţi-le într-un bol mare şi lăsaţi-le deoparte.
Puneţi toate ingredientele rămase, cu excepţia busuiocului, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Poate fi necesar să adăugaţi o lingură de apă, pentru a ajuta nucile caju să se amestece şi ele.
Amestecaţi sosul cu frunzele de varză, într-un bol. Folosiţi-vă mâinile, pentru a vă asigura că varza e bine învelită în sos.
Puneţi varza furajeră pe tăvile deshidratorului. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru-şase ore, până se usucă.
Pofta buna!