Chipsuri frantuzesti de varza furajera

Printeaza

Chipsuri frantuzesti de varza furajera din: varza, ulei, otet din cidru, sare, suc de lamaie, usturoi, plante medicinale.

 

Ingrediente:Chipsuri frantuzesti de varza furajera

  • sase ceşti de varză furajeră
  • un sfert de ceaşcă de untdelemn de măsline
  • un sfert de ceaşcă de oţet din cidru de mere
  • o jumătate de linguriţă de sare
  • două linguri de suc de lămâie
  • un căţel de usturoi
  • două linguri de plante medicinale

 

Mod de preparare:

Inlăturaţi cozile verzei şi tăiaţi frunzele în bucăţi mari. Puneţi-le într-un bol şi lăsaţi-le deoparte.

Puneţi toate ingredientele rămase, cu excepţia plantelor medicinale, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Adăugaţi la sfârşit plantele medicinale şi pulsaţi scurt, până se amestecă bine.

Amestecaţi sosul cu frunzăle de varză furajeră, într-un bol. Folosiţi-vă mâinile, pentru a vă asigura că varza e bine învelită în sos.

Puneţi varza pe tăvile deshidratorului. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru ore până se usucă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chipsuri_de_banane

Chipsuri de banane

Chipsuri de banane din: zahar, arahide, banane, suc de lamaie, ulei de cocos. Ingrediente: 100 g zahăr brun de trestie câte 1-2 linguriţe de aromă de coji de portocale şi de lămâie 50 g arahide nesărate măcinate 10 banane 2-3 linguri suc de lămâie 100 g ulei de cocos pentru prăjit   Mod de preparare: Se […]

 

Chipsuri_de_peste_cu_susan

Chipsuri de peste cu susan

Chipsuri de peste cu susan din: file de peste, sare, piper, ulei, ceapa, ghimbir, faina, oua, seminte de susan, lamai, patrunjel, sos. Ingrediente: 500 g file de peşte oceanic 1 linguriţă sare 1 linguriţă piper mare 2 linguri ulei de susan 2-3 linguri ulei de orez 1/2 legătură ceapă verde 1 buc. ghimbir proaspăt (2-3 […]

 

Hummus cu chipsuri si tortilla

Hummus cu chipsuri si tortilla

Hummus cu chipsuri si tortilla din: naut, tahini, usturoi, chimion, ulei, lamaie, patrunjel, menta, sumac, muguri de pin, rodie, branza feta, tortilla. Ingrediente: Pentru hummus: 2 conserve de 250g de năut, boabele scurse şi clătite 4 linguri de tahini 3 căţei de usturoi, zdrobiţi 2 linguriţe pudră de chimion 5 linguri ulei de măsline extravirgin […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.