Chipsuri pesto de varza furajera
PrinteazaChipsuri pesto de varza furajera din: varza, muguri de pin, sos de soia, lamaie, ulei, ceapa pudra, usturoi, sare, busuioc.
- sase ceşti de varză furajeră
- o ceaşcă de muguri de pin
- un sfert de ceaşcă de sos de soia
- un sfert de ceaşcă de suc de lămâie
- un sfert de ceaşcă de untdelemn de măsline
- o lingură de ceapă pudră
- un căţel de usturoi
- o jumâtate de linguriţă de sare
- un sfert de ceaşcă de busuioc proaspăt tocat
Mod de preparare:
Inlăturaţi cozile verzei şi tăiaţi frunzele în bucăţi mari. Puneţi-le într-un bol mare şi lăsaţi-le deoparte.
Puneţi toate ingredientele rămase, cu excepţia busuiocului, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.
Adăugaţi la sfârşit şi busuiocul şi pulsaţi scurt, până se amestecă bine.
Amestecaţi sosul cu frunzele de varză. Folosiţi-vă mâinile, pentru a vă asigura că varza e bine învelită în sos.
Puneţi varza în deshidrator. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru ore, până se usucă.
Pofta buna!