Chipsuri pesto de varza furajera

Printeaza

Chipsuri pesto de varza furajera din: varza, muguri de pin, sos de soia, lamaie, ulei, ceapa pudra, usturoi, sare, busuioc.

Ingrediente:Chipsuri pesto de varza furajera

  • sase ceşti de varză furajeră
  • o ceaşcă de muguri de pin
  • un sfert de ceaşcă de sos de soia
  • un sfert de ceaşcă de suc de lămâie
  • un sfert de ceaşcă de untdelemn de măsline
  • o lingură de ceapă pudră
  • un căţel de usturoi
  • o jumâtate de linguriţă de sare
  • un sfert de ceaşcă de busuioc proaspăt tocat

 

Mod de preparare:

Inlăturaţi cozile verzei şi tăiaţi frunzele în bucăţi mari. Puneţi-le într-un bol mare şi lăsaţi-le deoparte.

Puneţi toate ingredientele rămase, cu excepţia busuiocului, într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Adăugaţi la sfârşit şi busuiocul şi pulsaţi scurt, până se amestecă bine.

Amestecaţi sosul cu frunzele de varză. Folosiţi-vă mâinile, pentru a vă asigura că varza e bine învelită în sos.

Puneţi varza în deshidrator. Deshidrataţi la 46 grade C, timp de patru ore, până se usucă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.