Chisalita domneasca

Printeaza

Chisalita domneasca

Ingrediente:

  • 3 linguri zahăr
  • 5 ouă (gălbenuşe)
  • 3 linguri faină
  • 1 pahar smântână
  • sare
  • pătrunjel verde
  • 1 kg de coacăze coapte (vişine, prune văratice, caise, corcoduşe coapte)

 

Mod de preparare:

Chisalita domneasca: Se grijesc fructele de cozi ori sâmburi.Se pun la fiert în 2 litri apă cu zahăr circa o jumătate de oră cât scade, atâta rămâne, că doar n-o să purtăm grija tuturor.

Se bat gălbenuşurile, se amestecă cu faina şi smântână, apoi cu supa de fructe călduţă .

Se potriveşte de sare, se presară pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.