Chisca umpluta cu ficat din: carne, slanina, sare, piper, cuisoare, nucsoara, dafin, ficat, condimente. Ingrediente: 1 stomac de purcel 2 kg carne macră 200 g slănină proaspătă sare piper cuişoare nucşoară foaie de dafin 500 g ficat condimente Mod de preparare: Pregătiţi stomacul de purcel pentru umplut astfel: spălaţi-l în mai multe ape, curăţaţi-l […]
Chisca moldoveneasca
PrinteazaChisca moldoveneasca din: carne, sange, pasat, apa, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg carne de la gât şi falei
- 1 pahar sânge
- 500 g păsat (crupe se spune)
- 1 ceşcuţă apă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea fiarta se toacă, se amestecă cu păsat, sânge, sare şi piper.
Maţul gros, bine grijit, se umple dar nu îndesat se toarnă apă la ambele capete, se leagă şi se pune la fiert 1 ceas, apoi la fum.
Pofta buna!
Chisca umpluta din: stomac de purcel, carne macra de porc, slanina, sare, piper, cuisoare, nucsoara, foaie de dafin, ficat de porc, condimente. Ingrediente: 1 stomac de purcel 2 kg carne macră de porc 200 g slănină proaspătă sare piper cuişoare nucşoară foaie de dafin 1/2 kg ficat de porc condimente Mod de preparare: Pregăteşti […]
Incoming search terms:
- chisca moldoveneasca
Este chisca moldoveneasca de porc?