Chisca

Printeaza

Chisca din: mat de chisca, carne de porc, orez, ceapa, sare, piper, ulei, verdeata.

Ingrediente:

  • mat de chisca (intestinul gros de la porc) se gaseste in comert
  • carne de porc macra 500 gr.
  • 1 ceasca orez
  • 4 cepe mari
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta ulei
  • un pic de verdeata verde sau uscata(marar, patrunjel)

 

Mod de preparare:

Chisca: taie ceapa marunt se caleste in ulei. adauga orezul si se prajeste si el un pic.  da deoparte sa se raceasca si se amesteca cu carnea tocata (ca la sarmale) piper, verdeata, sare.

spala matul de porc si se umple cu umplutura rezultata, dar pe jumatate ca sa aiba unde sa se umfle orezul (altfel plesneste la fiert).

fierbe si inteapa cu furculita la fiert.

lasa sa se raceasca in zeama. Se scoate si se prajeste in ulei. Se mananca calda sau rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Somon la Grătar cu Cimbru și Miere

Somon la Grătar cu Cimbru și Miere – Aroma Perfectă pentru O Cină Delicioasă din: somon, miere, sos de soia, cimbru, usturoi, sare, piper, ulei. Somonul la grătar cu cimbru și miere este o rețetă care combină dulceața mierii cu aroma puternică de cimbru și un strop de sos de soia, oferind astfel un gust […]

Ragu de Miel cu Tagliatelle

Ragu de Miel cu Tagliatelle din: miel, tagliatelle, ceapa, usturoi, morcov, telina, rosii in bulion, vin, pasta de tomate, supa, ulei, rozmarin, parmezan. Descoperă savoarea autentică a Italiei cu această rețetă de ragù de miel cu tagliatelle. Un fel de mâncare bogat și plin de arome, perfect pentru un prânz sau o cină specială. Ragù-ul […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.