Chitelute cu legume şi fidea
PrinteazaO reteta de chiftelute cu legume si fidea din: carne de curcan, lapte, legume, taitei, albus, pasta de curry, ulei de floarea soarelui si ceapa.
- 500 g carne de curcan, tocată
- 400 g lapte
- 300 g legume congelate, în amestec
- 200 g tăieţei, pentru servit
- 1 albuş
- 3 linguri pasta de curry
- 3 linguri ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa mare, tocata grosier
Mod de preparare:
Amestecă albuşul, carnea tocată şi 1 lingură pastâ de curry, apoi modelează chifteluţe. încinge 1 lingură ulei într-o tigaie şi prăjeşte jumătate dintre chifteluţe; scoate-le, adaugă iar ulei şi prăjeşte restul de chifteluţe.
Intre timp, căleşte ceapa in 1 lingură ulei timp de 8-10 min până se înmoaie, adaugă restul de pastă de curry, lapte şi 1 linguriţă zahăr, asezonează şi lasă să fiarbă mocnit.
Adaugă chiftelele şi fierbe 5 min. încorporează legumele şi căleşte-le 3-4 min. Fierbe tăieţeii conform instrucţiunilor de pe pachet, scurge apa şi serveşte-i cu sosul de curry.
Chitelute cu legume şi fidea
Pofta buna!