Choux a la creme cu cafea

Printeaza

Choux a la creme cu cafea din: unt, zahar, cafea, choux gata preparate.

Choux_a_la_creme_cu_cafea

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 150 g zahăr
  • 5 linguri cafea
  • 1 pungă de choux gata preparate

 

 

Mod de preparare:

Mixezi untul la temperatura camerei cu zahărul pudră/până ca­pătă o consistenţă cremoasă.

Incorporezi cafeaua şi mai baţi câ­teva minute. Tai în jumătate fiecare choux şi le umpli cu crema de cafea.

Le dai la frigider 1-2 ore.

 

Choux a la creme cu cafea

Choux_a_la_creme_cu_cafea

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Choux a la creme

Choux a la creme aromat

Choux a la creme aromat din: Ingrediente: 125 g făină 100 g margarină 250 ml apă 3 ouă 1/2 linguriţă sare 250 ml frişcă lichidă pentru umplutură   Mod de preparare: Intr-un vas, se fierb apa, margarina şi sarea. Când clocoteşte, se ia vasul de pe foc, se adaugă toată faina odată, amestecând rapid. Se […]

 

 

Choux a la creme

Choux a la creme cu frisca

Choux a la creme cu frisca din: unt, faina, oua, praf de sare, smantana, zahar, intaritor de frisca, zmeura. Ingrediente: Pentru gogoşele: 125 g unt 250 ml apă 200 g făină 8 ouă 1 praf de sare Pentru umplutură: 500 ml smântână grasa 200 g zahăr 1 plic intaritor de friscă 100 g zmeură zahăr […]

 

Choux a la creme de casa

Choux a la creme de casa din: unt, faina integrala, oua, frisca lichida, ciocolata amaruie, lapte, zahar pudra, lichior crema. Ingrediente:  85 g unt, plus 15 g pentru sosul de ciocolată 100 g făină integrală 3 ouă, bătute 600 ml frişcă lichidă 100 g ciocolată amăruie, ruptă bucaţi 4 linguri lapte 4 linguri zahăr pudră […]

 

Reteta choux-uri insiropate

Choux a la creme cu caramel

Choux a la creme cu caramel din: choux, frisca lichida, zahar pudra, zahar. Ingrediente:  cantitate dublă de choux-uri 600 ml frişcă lichidă 4 linguri zahăr pudră 100 g zahăr tos ornamente aurii comestibile     Mod de preparare: Prepară cantitate dublă de choux-uri conform reţetei de bază. Bate frişca cu zahăr pudră şi umple choux-urile. […]

 

Reteta choux-uri insiropate

Choux-uri insiropate din aluat dospit

Choux-uri insiropate din aluat dospit din: oua, zahar, ulei, drojdie, lapte, faina, esenta, amidon din porumb, unt, sare, frisca, ciocolata.   Ingrediente: Pentru aluat: un ou 2 linguri zahăr 2 linguri ulei 25 g drojdie 200 ml lapte călduţ 500 g făină Pentru sirop: 250 ml apă o cană zahăr esenţă Pentru cremă: 2 ouă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.