Choux a la creme cu caramel

Printeaza

Choux a la creme cu caramel din: choux, frisca lichida, zahar pudra, zahar.

Ingrediente: Choux_a_la_creme_cu_caramel

  • cantitate dublă de choux-uri
  • 600 ml frişcă lichidă
  • 4 linguri zahăr pudră
  • 100 g zahăr tos
  • ornamente aurii comestibile

 

 

Mod de preparare:

Prepară cantitate dublă de choux-uri conform reţetei de bază. Bate frişca cu zahăr pudră şi umple choux-urile.

Intr-un vas pe foc mic pune zahărul la topit, amestecând pentru a obţine un caramel blond.

Inmoaie fiecare profiterol în caramel şi montează piramida lipind choux-urile unele de altele.

Stropeşte cu caramelul rămas si ornează cu stelute aurii.

Choux a la creme cu caramel

Choux_a_la_creme_cu_caramel

Pofta buna!

 

 

 

Choux a la creme

Choux cu frisca

Choux cu frisca din: apa, unt, oua, faina, sare, frisca. Ingrediente: Pentru aluat: 250 ml apă 80 g unt 4 ouă 150 g făină un praf sare Pentru umplutură: 200 ml frişcă lichidă dulce   Mod de preparare: Apa, sarea şi untul tăiat cubuleţe se pun pe foc şi, când amestecul a dat în clocot, […]

Choux cu crema de branza

Choux cu crema de branza

Choux cu crema de branza din: lapte, apa, unt, faina, sare, piper, oua, branza dulce, ceapa verde, capere, ulei, chimen, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: 125 ml lapte 125 ml apă 100 g unt 150 g făină 1 vârf de cuţit de sare 1 vârf de cuţit de piper 4 ouă Pentru umplutură: 300 g […]

 

Desert cu choux si fructe de padure

Desert cu choux si fructe de padure din: choux, fructe de padure, zahar, esenta de vanilie, coaja de portocala, inghetata de vanilie, zahar pudra. Ingrediente:  1 porţie choux-uri 300 g amestec de fructe de pădure – decongelate 2 linguri zahăr tos 1 linguriţă esenţă de vanilie coaja rasă de la 1 portocală îngheţată de vanilie […]

 

Profiterol cu frisca si ciocolata

Profiterol cu cirese

Profiterol cu cirese din: cirese, negrese, frisca, profiterol. Ingrediente: 3 linguri cireşe din compot 250 g profiterol de cumpărat cu sos de ciocolată 50 g negrese cu ciocolată – de cumpărat 1 lingură frişcă bătută   Mod de preparare: Intr-un pahar special aşazâ jumătate din fructe, pune deasupra 3 gogoşi de profiterol, jumătate din negrese […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.