Choux a la creme

Printeaza

Choux a la creme din: apa, oua, faina, unt, sare, fructe de padure, indulcitor, frisca, branza de vaci si ciocolata.

Ingrediente:Choux a la creme

aluat:

  • 220 ml apa
  • 3 oua
  • 140 g faina
  • 80 g unt
  • sare

crema:

  • 200 g fructe de padure
  • 1/2 lingurita indulcitor fluid
  • 100 g branza de vaci
  • 150 ml frisca
  • 2 linguri ciocolata

 

Mod de preparare:

Se toarnă apa într-o crăticioa- ră; se adaugă puţină sare şi untul. Se dă în clocot şi se ia de pe foc. Se adaugă dintr-o dată făina şi se amestecă; se reaşază pe foc moale. Se amestecă în continuare, până ce aluatul se desprinde de pe fundul oalei ca o găluşcă.

Se lasă să se răco­rească în alt vas; se înglobează pe rând ouăle. Se şpriţează inele de aluat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc gogoşelele 15-18 min.; se scot pe un grătar şi se taie în două, pe lung. Se zdrobesc fructele cu fur­culiţa; se înglobează, cu telul, brânza şi îndulcitorul, urmate de frişca bătută.

Se umplu gogoşe­lele cu cremă şpriţată. Se deco­rează cu ciocolată topită şi se servesc reci.

Choux a la creme

Choux a la creme

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna prajitura asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.