Churros de Pescado

Printeaza

Churros de Pescado

Ingrediente:Churros de Pescado

  • 3 bucati file de peste
  • 2 catei usturoi pisati
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • 1/2 sticla bere
  • 1 ceasca faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita sofran
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:
Intr-un vas mare se amesteca usturoiul, patrunjelul, berea, faina, praful de copt, sofranul si
sarea pina se omogenizeaza.

Se incinge uleiul intr-un vas. Se prajeste pestele dat prin aluat si se lasa pina devine auriu. Se scurge de ulei si se serveste cu usturoi si lamiie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.