Chutney de ananas cu soc

Printeaza

Chutney de ananas cu soc din: otet, ardei, cimbru, ananas, ceapa, zahar, soc, usturoi, sare.

Ingrediente:

  • 300 ml oţet
  • 2 ardei chili
  • 2 linguri de cimbru
  • 500 g ananas
  • 2 cepe roşii mari
  • 200 g zahăr
  • 50 ml sirop de flori de soc
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă de sare

 

Mod de preparare Chutney de ananas cu soc:

Se scoate cotorul ananasului, iar pulpa se taie felii, apoi în bucăţi mici.

Se toarnă toate ingredientele într-o cratiţă largă şi se pun pe foc, amestecând continuu.

După circa 45 de minute amestecul se va îngroşa.

Se toarnă în borcane.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.