Chutney de rubarbă

Printeaza

Chutney de rubarbă din: otet de vin rosu, zahar, ceapa, caise uscate, ghimbir, boabe de piper verde murat, curry, sare, piper de cayenne si rubarba.

Ingrediente:Chutney_de_rubarba

  • 125 ml otet de vin rosu
  • 125 g zahar
  • 100 g ceapa tocata
  • 100 g caise uscate (taiate cuburi)
  • 5 g ghimbir tocat
  • 10 g boabe de piper verde murat
  • 1 lingurita curry
  • sare
  • piper de Cayenne
  • 375 g rubarba

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte oţetul. într-un alt vas se caramelizează zahărul; se adaugă ceapa şi se stinge cu oţet. Se adaugă caisele, ghimbirul, boabele de piper, curry, 1,5 linguriţă de sare şi piper de Cayenne. Se dă în clocot. Se taie mărunt rubarba şi se adaugă; se lasă să fiarbă la foc moale 15-20 min.

Chutney de rubarbă

Chutney_de_rubarba

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.