Chutney de mere si mango

Printeaza

Se decojesc 4 mere verzi, se curăţă de cotoare şi seminţe şi pulpa se taie cuburi. Se toacă 2 cepe. Se taie bucăţi 100 g mango uscat. 1 bucăţică ghimbir (cca 2 cm) se decojeşte şi se rade. Se aşază toate într-o cratiţă, cu 375 ml oţet de mere, 320 g zahăr brun, 100 g stafide, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă seminţe de fenicul şi 2 linguriţe fulgi de ar­dei iute.

Se dă în clocot compoziţia şi se lasă să fiarbă 45 min. amestecând din când în când. Se toarnă chutney-ul obţinut în bor­cane pregătite; acestea se închid ermetic şi se lasă să se odih­nească pe capac 10 min. Se întorc şi se lasă să se răcească.

Chutney de mere si mango

Chutney de mere si mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.