Ciabatta cu friptură

Printeaza

Se taie sferturi 200 g roşii cherry. Se taie rondele 2 cepe verzi. Se taie fâşii 6 frunze de busuioc. Se amestecă toate cu 2 linguri de oţet balsamic alb, sare, piper şi 3 linguri de ulei de măsline extravirgin. Se taie felii 180 g friptură şi se aşază pe 2 chifle de ciabatta prăjite, împreună cu amestecul de roşii.

Ciabatta cu friptură

Ciabatta cu friptură

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Dida Georgescu

    Simpla si buna, dar iti trebuie friptura 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.