Ciabatta cu legume si usturoi

Printeaza

Ciabatta cu legume si usturoi din: ciabatta, unt, cascaval sau mozzarella, anghinare, ardei, sos pesto.

Ingrediente:

  • 1 ciabatta
  • 75 g unt amestecat cu usturoi
  • 125 g caşcaval sau mozzarella
  • 300 g inimă de anghinare din conservă, scurse de lichid
  • 300 g ardei copt din conservă
  • 150 g sos pesto cu busuioc

 

Mod de preparare:

Ciabatta cu legume si usturoi: Taie ciabatta în două şi apoi unge feliile cu unt cu usturoi. Aşază deasupra caşcaval, inimile de anghinare, ardeiul, pesto şi busuioc.

Infăşoară sandvişurileîn folie de aluminiu şi pune la grătar 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Dulceață de Vișine fără Zahăr

Dulceață de Vișine fără Zahăr – Rețeta Sănătoasă și Delicioasă – o alternativă sănătoasă și gustoasă pentru cei care doresc să reducă consumul de zahăr. Această rețetă folosește îndulcitori naturali și tehnici speciale pentru a păstra dulceața și aroma vișinelor, oferind în același timp o variantă mai prietenoasă pentru dietă. Este perfectă pentru a fi […]

Tacos cu Carne de Struț

Tacos cu Carne de Struț – o alternativă delicioasă și sănătoasă la tacos-urile tradiționale. Carnea de struț este cunoscută pentru conținutul său scăzut de grăsimi și bogăția de proteine, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și să se bucure de beneficiile unei diete sănătoase. Această rețetă este ușor de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.