Ciabatta cu mozzarella si rosii

Printeaza

Ciabatta cu mozzarella si rosii din: busuioc, usturoi, seminte de pin, cascaval, ulei de masline, sare, piper, ciabatta, rosii, mozzarella.

Ingrediente:

  • 1 legatura de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • 80 g seminte de pin
  • 40 g cascaval ras
  • 80 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

in plus:

  • 4 ciabatta mici
  • 5 rosii
  • 200 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Se pasează cu mixerul frunzele de busuioc împreună cu usturoiul decojit, seminţele de pin şi caşcavalul.

Se înglobează uleiul, turnând în fir subţire; se sărează apoi şi se piperează după gust.

Fiecare bucată de ciabatta se crestează transversal în mai multe locuri.

Se spală roşiile şi se taie felii subţiri. Se taie semiluni de mozzarella.

In fiecare crestătură de ciabatta se aşază alternativ câte o felie de roşie şi o bucată de mozzarella.

Se stropeşte cu pesto, la nevoie şi cu puţin ulei.Chiflele ciabatta umplute se infasoara in folie de aluminiu si se coc 12 minute in cuptoru incins la 190C.

In final se infasoara in folie de aluminiu si se mai coc circa 5 minute pana ce devin crocante.

 

Ciabatta cu mozzarella si rosii

Ciabatta_cu_mozzarella_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.