Cidru de mere cu ghimbir din: suc de mere, cuisoare, scortisoara, ghimbir, mar, portocala, zahar. Ingrediente: 1 l suc de mere 2 batoane scortisoară 5-6 cuisoare 1 praf ghimbir 1 măr 1 portocală 50 g zahăr Mod de preparare: Fierbi sucul de miRu scorţişoara, ghimbirul, zahărul, sucul de portocală şi cuişoarele. După ce au […]
Punch cu cidru de mere si bourbon din: cidru de mere, bourbon, sirop de cimbru, suc de lamaie, apa minerala, mar, lamaie, cimbru. Ingrediente: 240ml cidru de mere 60 ml bourbon 2 linguri sirop de cimbru 2 lingurite suc de lămâie apa minerala felii de mar felii de lamaie cimbru gheata Mod de […]
Cidru aromat de pere din: cidru, coaja de lamaie, scortisoara, zahar vanilat, suc de mere, zahar tos, coniac si mar. Ingrediente: 4×500 ml cidru de mere sau pere coaja de la o lamaie (rupta in fasii spiralate) 1 baton scortisoara, plus 1 lingurita pentru servit 1 pliculet zahar vanilat 250 ml suc de mere fara zahar […]
Băutura produsă din suc fermentat de mere apare în numeroase variante în lumea întreagă şi poate avea numeroase defecte. In stadiul ideal, cidrul este o băutură foarte revigorantă, cu un gust copleşitor de mere coapte de toamnă, care poate fi uşor acidulată sau plată, seacă sau puţin dulce. Băuturile comerciale ale marilor producători nu sunt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.