Cighir
PrinteazaCighir din: ficat de porc, splina de porc, sare, piper, foi de dafin, prapur de porc.
Poate te intereseaza si Cotlet de porc cu mere si sos de mustar
- ficatul si splina de la porc
- sare
- piper macinat
- piper boabe
- 1-2 foi de dafin
- prapur de la porc
Mod de preparare:
Se spala bine ficatul si splina in cateva ape reci, apoi se pun la fiert impreuna cu boabele de piper si foile de dafin.
Dupa ce au fiert se scot din apa si se pun la racit si scurs, dupa aceea se dau prin masina de tocat carne, apoi se condimenteaza cu sare si piper macinat si se amesteca cu 8 oua (compozitia trebuie sa fie moale, daca mai trebuie oua se mai pun.
Din prapur se rupe cate o bucatica mica si se fac mici patratele care se umplu cu compozitia de mai sus, apoi se pun la prajit in ulei.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de cighir