Ciocanele crocante cu boia

Printeaza

Ciocanele crocante cu boia din: ciocanele de pui, fulgi de porumb, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Ciocanele crocante cu boia

  • 8 ciocănele
  • 200 g fulgi de porumb
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Ciocănelele se crestează, se presară cu sare, boia si piper. Se încinge uleiul şi se prăjeşte carnea.

Se mărunţesc fulgii de porumb şi se pun într-un castron. Imediat ce sunt prăjite, se trece fiecare ciocănel prin fulgi de porumb şi se servesc apoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.