Ciocanele cu ciuperci si usturoi

Printeaza

Ciocanele cu ciuperci si usturoi din: ciocanele de pui, ciuperci, usturoi, ceapa, morcov, praz, ulei, piper.

Ingrediente:Ciocanele cu ciuperci si usturoi

  • 5 ciocănele de pui
  • 200 g ciuperci
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 4-5 linguri ulei
  • boabe de piper
  • piper
  • sare
  • 1 lingură făină
  • 200 ml apă fierbinte
  • 2-3 linguri suc de roşii

 

Mod de preparare:

Condimentezi ciocănelele de pui cu sare şi piper, după gust, apoi le căleşti în ulei până se rumenesc pe toate părţile. Adaugi morcovul feliat, prazul şi ceapa tocate, acoperi şi laşi până se înmoaie legumele.

Torni apa fierbinte, adaugi câteva boabe de piper, usturoiul zdrobit, acoperi şi laşi să fiarbă până se pătrunde carnea. Omogenizezi făina cu sucul de roşii şi răstorni amestecul în cratiţă, împreună cu ciupercile.

Acoperi şi mai laşi să fiarbă, până se îngroaşă şi scade puţin sosul.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.