Ciocanele la cuptor

Printeaza

Ciocanele la cuptor din: smantana, ciocanele, nuca, unt, ceapa, usturoi, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 350 ml smântână dulce
  • 4-6 ciocănele
  • 150 g nucă
  • 20 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură rasă de făină
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Condimentează ciocănelele de pui cu sare şi piper şi rumeneşte-le în ulei încins.

Separat, căleşte ceapa tocată şi usturoiul zdrobit în untul topit.

Presară făina şi, după câteva minute, încorporează smântână dulce şi nuca măcinată.

Adaugă ciocănelele de pui şi lasă la cuptor câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.