Ciocanele de pui cu ardei iuti

Printeaza

Ciocanele de pui cu ardei iuti din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Ciocanele de pui cu ardei iuti

  • 8 ciocănele de pui
  • 5 linguri ulei
  • o ceapă roşie
  • 3 căţei usturoi
  • 2 ardei iuţi
  • o lingură amidon
  • boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu amidonul şi boiaua. Ceapa tocată mărunt se pune la călit în trei linguri ulei, 2-3 minute.

Carnea se unge cu amestecul de ulei şi amidon şi se căleşte. Se adaugă şi ardeii iuţi tăiaţi mărunt şi usutoriul, felii. Se lasă până se rumenesc ciocănelele, apoi se scot şi se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.