Ciocanele de pui cu dovleac si cartofi
PrinteazaCiocanele de pui cu dovleac si cartofi din: ciocanele, cartofi, dovleac, rosie, ulei, sare, piper.
- 4 ciocănele
- 4 cartofi
- 250 g dovleac
- o roşie
- 3 linguri ulei
- 3-4 fire pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile şi apoi se scoate.
Se pune dovleacul feliat, se lasă 2 minute, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, se lasă 2 minute. Se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.
Se adaugă roşia tăiată cuburi mici şi se mai lasă ia fiert 10 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel tocat, presărat deasupra.
Pofta buna!