Ciocanele de pui cu orez si legume

Printeaza

 Ciocanele de pui cu orez si legume

Ingrediente:Ciocanele de pui cu orez si legume

  • 4 ciocănele de pui
  • 1 cană de orez
  • 6-7 roşii din conservă
  • 1 ardei verde (de la congelator)
  • 1 ceapă mare
  • 1 cub concentrat de condiment de pui
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli bine ciocănelele, le presari pe toate părţile cu condimente pentru pui şi le laşi să-si ia gustul pentru 20 de minute. Le pui apoi într-o cratiţă mai largă cu puţin ulei şi le dai la cuptor acoperite cu un capac, la foc potrivit, pentru 30 de minute.

Intre timp, speli orezul, cureţi şi tai mărunt ceapa, roşiile şi ardeiul şi le amesteci. Pui la fiert 1/2 l apă cu cubul concentrat de condi­ment pentru 10 minute, apoi îl dai deoparte.

Când ciocăne­lele sunt bine pătrunse le scoţi, adaugi peste uleiul rămas orezul cu legume şi supa fierbinte şi le dai la cup­tor pentru 25 de minute, după care pui ciocănelele rumenite şi le mai laşi încă 10 minute. După ce le scoţi de la cuptor, presari pătrunjelul tocat.

Ciocănele de pui cu orez si legume

Ciocanele de pui cu orez si legume

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.