Ciocanele de pui cu salata

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de ciocanele de pui, boia dulce, zahar, boia iute, ceapa rosie, ceapa alba, lamaie, castravete, usturoi, otet, ulei si sos chili.

Ingrediente: Ciocanele de pui cu salata

  • 12 ciocănele de pui
  • 3 linguri boia dulce
  • 2 linguri zahăr
  • 1 linguriţă boia iute
  • 1 ceapă roşie
  • 1 ceapă albă
  • 1 lămâie
  • 1 castravete
  • 1 căţel usturoi
  • 3 linguri oţet
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri sos de chili

 

Mod de preparare:

Speli cio­cănelele şi le ungi cu ulei. Amesteci boiaua dulce cu zahărul şi cu o linguriţă boia iute. Presari ciocănelele, apoi le dai prin amestecul de mai sus. Le coci la cuptor pen­tru 30 minute.

Pentru salata specială tai mărunt cubuleţe pulpa de castravete, ceapa roşie, ceapa albă, căţelul de usturoi. Adaugi suc de lămâ­ie, oţet, ulei şi sos de chili. Le amesteci bine şi le serveşti alături de ciocănelele de pui.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.