Ciocanele de pui cu salata
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de ciocanele de pui, boia dulce, zahar, boia iute, ceapa rosie, ceapa alba, lamaie, castravete, usturoi, otet, ulei si sos chili.
- 12 ciocănele de pui
- 3 linguri boia dulce
- 2 linguri zahăr
- 1 linguriţă boia iute
- 1 ceapă roşie
- 1 ceapă albă
- 1 lămâie
- 1 castravete
- 1 căţel usturoi
- 3 linguri oţet
- 3 linguri ulei
- 2 linguri sos de chili
Mod de preparare:
Speli ciocănelele şi le ungi cu ulei. Amesteci boiaua dulce cu zahărul şi cu o linguriţă boia iute. Presari ciocănelele, apoi le dai prin amestecul de mai sus. Le coci la cuptor pentru 30 minute.
Pentru salata specială tai mărunt cubuleţe pulpa de castravete, ceapa roşie, ceapa albă, căţelul de usturoi. Adaugi suc de lămâie, oţet, ulei şi sos de chili. Le amesteci bine şi le serveşti alături de ciocănelele de pui.
Pofta buna!