Ciocanele de pui cu smantana
PrinteazaCiocanele de pui cu smantana din: ciocanele, ciuperci, ceapa, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 4-6 ciocănele de pui
- 10 ciuperci mici
- o ceapă
- 300 ml smântână de gătit
- 50 ml ulei
- câteva fire pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile si se scoate.
In acelaşi ulei se pune la călit ceapa curăţată si tăiată, se presară cu sare si, când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate mărunt.
Se lasă 5 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute. Se toarnă smântână, se potriveşte gustul de sare si piper si se mai lasă 5 minute pe foc.
Se serveşte cu pătrunjel.
Pofta buna!