Ciocanele de pui cu smantana

Printeaza

Ciocanele de pui cu smantana din: ciocanele, ciuperci, ceapa, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4-6 ciocănele de pui
  • 10 ciuperci mici
  • o ceapă
  • 300 ml smântână de gătit
  • 50 ml ulei
  • câteva fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciocanele de pui cu smantana: In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile si se scoate.

In acelaşi ulei se pune la călit ceapa curăţată si tăiată, se presară cu sare si, când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate mărunt.

lasă 5 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute. toarnă smântână, se potriveşte gustul de sare si piper si se mai lasă 5 minute pe foc.

serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

Sarmale Delicioase în Frunze de Varză

Sarmale Delicioase în Frunze de Varză din: carne de porc, varza murata, orez, ceapa, pasta de tomate, paprika, sare, piper, marar, ulei, bulion de rosii, frunze de dafin. Învață cum să prepari sarmale delicioase în frunze de varză, o rețetă autentică românească. Perfecte pentru orice ocazie festivă, aceste sarmale îți vor încânta invitații cu aroma […]

Saramura de Peste: Tradiție și Gust Într-o Rețetă Simplă

Saramura de Peste: Tradiție și Gust Într-o Rețetă Simplă din: peste, apa, rosii, ardei gras, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Descoperă arta bucătăriei tradiționale cu această rețetă simplă de saramura de peste. Perfect echilibrată din punct de vedere nutrițional și încărcată cu istorie, această rețetă este un omagiu adus bucătăriei românești autentice. Fie […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.