Sarmale Delicioase în Frunze de Varză din: carne de porc, varza murata, orez, ceapa, pasta de tomate, paprika, sare, piper, marar, ulei, bulion de rosii, frunze de dafin. Învață cum să prepari sarmale delicioase în frunze de varză, o rețetă autentică românească. Perfecte pentru orice ocazie festivă, aceste sarmale îți vor încânta invitații cu aroma […]
Ciocanele de pui cu smantana
PrinteazaCiocanele de pui cu smantana din: ciocanele, ciuperci, ceapa, smantana, ulei, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 4-6 ciocănele de pui
- 10 ciuperci mici
- o ceapă
- 300 ml smântână de gătit
- 50 ml ulei
- câteva fire pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciocanele de pui cu smantana: In ulei încins se rumeneşte carnea pe toate părţile si se scoate.
In acelaşi ulei se pune la călit ceapa curăţată si tăiată, se presară cu sare si, când s-a înmuiat, se adaugă ciupercile tăiate mărunt.
lasă 5 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute. toarnă smântână, se potriveşte gustul de sare si piper si se mai lasă 5 minute pe foc.
serveşte cu pătrunjel.
Pofta buna!
Saramura de Peste: Tradiție și Gust Într-o Rețetă Simplă
Saramura de Peste: Tradiție și Gust Într-o Rețetă Simplă din: peste, apa, rosii, ardei gras, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Descoperă arta bucătăriei tradiționale cu această rețetă simplă de saramura de peste. Perfect echilibrată din punct de vedere nutrițional și încărcată cu istorie, această rețetă este un omagiu adus bucătăriei românești autentice. Fie […]