Ciocanele de pui in sos de legume
PrinteazaCiocanele de pui in sos de legume din: ciocanele de pui, pasta de rosii, patrunjel, ardei, ceapa, sare, piper, ulei.
- 4 ciocănele de pui
- 150 g pastă de roşii
- 1/2 legătură pătrunjel
- 2 ardei (1 roşu, 1 verde)
- 1 ceapă
- sare
- piper
- 1 cană de apă
- ulei
Mod de preparare:
Speli ciocănelele, le presari cu sare, piper după gust şi le prăjeşti în tigaia cu uleiul încins. Pe fiecare bucată de came, pui 2 linguri pastă de roşii, le laşi 5 minute, apoi torni 1 cană cu apă şi înăbuşi carnea 25-30 de minute pe foc mic.
Ai grijă să întorci ciocănelele de pe o parte pe alta, până se rumenesc şi scade sosul. Cureţi ardeii, ceapa şi pătrunjelul, le tai mărunt, le adaugi în cratiţă, pui şi puţină apă, dacă mai e nevoie, şi fierbi totul încă 15 minute.
Poftă bună!