Ciocanele de pui in sos de legume

Printeaza

Ciocanele de pui in sos de legume din: ciocanele de pui, pasta de rosii, patrunjel, ardei, ceapa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Ciocanele de pui in sos de legume

  • 4 ciocănele de pui
  • 150 g pastă de roşii
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 ardei (1 roşu, 1 verde)
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • 1 cană de apă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli ciocănelele, le presari cu sare, piper după gust şi le prăjeşti în tigaia cu uleiul încins. Pe fiecare bucată de came, pui 2 linguri pastă de roşii, le laşi 5 minute, apoi torni 1 cană cu apă şi înăbuşi carnea 25-30 de minute pe foc mic.

Ai grijă să întorci ciocănelele de pe o parte pe alta, până se rumenesc şi scade sosul. Cureţi ardeii, ceapa şi pătrunjelul, le tai mărunt, le adaugi în cratiţă, pui şi puţină apă, dacă mai e nevoie, şi fierbi totul încă 15 minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.