Ciocanele de pui marinate

Printeaza

Ciocanele de pui marinate din: ciocanele, vin rosu sec, usturoi, sare, piper, ulei, boia iute, boia dulce.

Ingrediente:Ciocanele_de_pui_marinate

  • 1 kg ciocanele
  • 200 ml vin rosu sec
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • boia iute
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Speli ciocănelele, le ştergi cu şerveţele de bucătărie absorbante, le dai cu ulei şi cu condimente, le pui într-un vas, torni vinul, adaugi usturoiul zdrobit şi le ţii la frigider aproximativ 1-2 ore.

Incingi cuptorul, aşezi ciocănelele într-o tavă, torni marinata şi puţină apă şi le dai la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Din când în când le stropeşti cu sosul din tavă.

Sunt gata când au căpătat o culoare frumoasă. Le poţi servi, după gust, cu garnitură de orez ori cartofi natur.

Ciocanele de pui marinate

Ciocanele_de_pui_marinate

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cea mai simpla reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.