Ciocanele de pui marinate
PrinteazaCiocanele de pui marinate din: ciocanele, vin rosu sec, usturoi, sare, piper, ulei, boia iute, boia dulce.
- 1 kg ciocanele
- 200 ml vin rosu sec
- 2 capatani de usturoi
- sare
- piper
- ulei
- boia iute
- boia dulce
Mod de preparare:
Speli ciocănelele, le ştergi cu şerveţele de bucătărie absorbante, le dai cu ulei şi cu condimente, le pui într-un vas, torni vinul, adaugi usturoiul zdrobit şi le ţii la frigider aproximativ 1-2 ore.
Incingi cuptorul, aşezi ciocănelele într-o tavă, torni marinata şi puţină apă şi le dai la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Din când în când le stropeşti cu sosul din tavă.
Sunt gata când au căpătat o culoare frumoasă. Le poţi servi, după gust, cu garnitură de orez ori cartofi natur.
Ciocanele de pui marinate
Pofta buna!
Cea mai simpla reteta