Placinta cu pui, ciuperci si mazare din: pui, unt, ceapa, telina, morcov, ciuperci, faina, smantana, lapte, sare, piper, patrunjel, mazare, aluat foietaj, ou. Ingrediente: 1 pui gătit (fiert sau copt) 50 g unt 1 ceapă tăiată mărunt 2 tulpini de ţelină tăiate mărunt 1 morcov mare, decojit şi ras 150 g ciuperci tăiate în patru […]
Ciocanele in foitaj
PrinteazaCiocanele in foitaj din: ciocanele, aluat, cimbru, sare, piper, ulei, rozmarin.
- 6-7 ciocănele de pui
- 400 g aluat de foitaj
- piper
- cimbru
- rozmarin
- ulei pentru prăjit
- sare
Mod de preparare:
Se condimentează ciocănelele de pui cu sare şi piper, apoi se rumenesc în ulei bine încins. Se scot pe un prosop de hârtie, ca să se scurgă de excesul de grăsime şi se lasă să se răcească.
Se întinde o foaie de aluat şi se taie din ea pătrate egale, cu latura de 15 cm. Se îmbracă fiecare ciocănel în aluat, astfel încât să fie acoperit aproape în totalitate şi se strânge la capăt.
Se pun ciocănelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, timp de 25-30 de minute. Se servesc acompaniate de salată sau legume.
Pofta buna!
Placinta de pui cu legume si costita afumata
Placinta de pui cu legume si costita afumata din: aluat foietaj, piept de pui, mazare, ceapa verde, costita afumata, ulei de masline, unt, supa de pui, galbenus, tarhon, piper, sare. Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj 600 g piept de pui 500 g mazăre 1 legătură de ceapă verde 250 g costiţă afumată 2 linguri cu […]
Rulouri cu ciuperci si pui
Rulouri cu ciuperci si pui din: foietaj, piept de pui, ciuperci, sare, piper, ou, otet. Ingrediente: 1 pachet foitaj 2 bucăţi piept de pui 500 g ciuperci sare si piper 1 ou 2 linguri oţet Mod de preparare: Cureţi ciupercile şi le fierbi 10 minute în apă cu oţet şi sare, te scurgi şi le […]
Pofta buna!