Ciocanele la cuptor cu garnitura de legume

Printeaza

Ciocanele la cuptor cu garnitura de legume din: ciocanele de pui, usturoi, supa, ulei, piper, legume fierte, marar.

Ingrediente:Ciocanele_la_cuptor_cu_garnitura_de_legume

  • 8 ciocanele de pui
  • 4 catei de usturoi
  • supa dintr-un cub concentrat
  • 3 linguri ulei
  • piper

pentru garnitura:

  • legume fierte, dupa gust
  • marar

 

Mod de preparare:

Ciocănelele se pârlesc şi se curăţă bine. Apoi, usturoiul se pisează si se amestecă cu 2-3 linguriţe de ulei, cât să devină o pastă.

Se ung ciocănelele cu pasta de usturoi şi se lasă 15 minute la rece. Se transferă în tava de copt, se pune restul uleiului, supa din concentrat si se presară cu piper.

Se dă tava la cuptor pentru 30 de minute. Intre timp, se pun la fiert legumele pentru garnitură şi apoi se scurg şi se aduc la masă odată cu ciocănelele, sosul din tavă şi mărar.

Ciocanele la cuptor cu garnitura de legume

Ciocanele_la_cuptor_cu_garnitura_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.