Ciocanele la cuptor cu garnitura de legume
PrinteazaCiocanele la cuptor cu garnitura de legume din: ciocanele de pui, usturoi, supa, ulei, piper, legume fierte, marar.
- 8 ciocanele de pui
- 4 catei de usturoi
- supa dintr-un cub concentrat
- 3 linguri ulei
- piper
pentru garnitura:
- legume fierte, dupa gust
- marar
Mod de preparare:
Ciocănelele se pârlesc şi se curăţă bine. Apoi, usturoiul se pisează si se amestecă cu 2-3 linguriţe de ulei, cât să devină o pastă.
Se ung ciocănelele cu pasta de usturoi şi se lasă 15 minute la rece. Se transferă în tava de copt, se pune restul uleiului, supa din concentrat si se presară cu piper.
Se dă tava la cuptor pentru 30 de minute. Intre timp, se pun la fiert legumele pentru garnitură şi apoi se scurg şi se aduc la masă odată cu ciocănelele, sosul din tavă şi mărar.
Ciocanele la cuptor cu garnitura de legume
Pofta buna!