Ciocănele la cuptor cu lămâie
PrinteazaCiocănele la cuptor cu lămâie din: ciocanele de pui, lamai, usturoi, vin alb, ulei de masline, cimbru, sare, piper.
- 1 kg ciocanele de pui
- 2 lamai
- 1 capatana de usturoi
- 150 ml vin alb
- 3 linguri cu ulei de masline
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală şi tamponează ciocănelele de pui cu un şervet absorbant, condimentează-le cu sare şi piper. Aşază-le într-un vas termorezistent, alături de căţeii de usturoi. Printre bucăţile de carne, pune felii de lămâie.
Stropeşte totul cu ulei de măsline şi vin şi lasă la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute. Din când în când, întoarce-le. La final, aromatizează-le cu puţin cimbru.
Ciocănele la cuptor cu lămâie
Pofta buna!