Ciocanele cu legume inabusite in vin

Printeaza

Ciocanele cu legume inabusite in vin din: cartofi, morcovi, ciocanele, ulei, vin alb, patrunjel, piper, sare.

Ingrediente:Ciocanele_cu_legume_inabusite_in_vin

  • 750 g cartofi
  • 500 g morcovi
  • 6-7 ciocanele
  • 2-3 linguri ulei
  • 500 ml vin alb
  • 1 legatura patrunjel/marar
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie cartofii în jumătăţi, pe lung, iar morcovii în rondele groase.  Spală ciocănelele şi căleşte-le puţin în ulei. După 3-4 minute, adaugă legumele, potriveşte de sare si piper si toarna vinul putin cate putin. Acopera cratita si continua sa inabusi carnea si legumele.

Dupa zece minute, asaza legumele si ciocanelele intr-un vas termorezistent si introdu-le pentru 25 de minute in cuptorul preincalzit, la foc mediu. Presara verdeata si serveste.

Ciocanele cu legume inabusite in vin

Ciocanele_cu_legume_inabusite_in_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.