Sirop de Busuioc – perfect pentru a adăuga un plus de savoare băuturilor răcoritoare, cocktailurilor, deserturilor sau chiar salatelor de fructe. Cu aroma sa proaspătă și distinctivă, busuiocul transformă un simplu sirop într-un ingredient versatil și rafinat. Prepararea acestui sirop este simplă și rapidă, iar rezultatul va adăuga un strop de sofisticare bucătăriei tale. Indiferent […]
Ciocanele marinate la cuptor cu garnitura
PrinteazaCiocanele marinate la cuptor cu garnitura din: ciocanele de pui, usturoi, cartofi, ardei gras, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4-6 ciocănele de pui
- 2-3 căţei de usturoi
- 2 cartofi
- 1 ardei gras roșu
- pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală și frige ciocănelele. Unge-le cu un amestec din ulei, sare și condimentele preferate. Adaugă usturoiul pisat.
Pune ciocănelele într-o pungă, închide-o ermetic și las-o la frigider o jumătate de oră.
Între timp, pregătește garnitura: spală cartofii, taie-i pe lung, ca pe wedges și pune-i într-o tigaie cu puţin ulei.
Toarnă ½ cană cu apă și acoperă. După 15 minute, ia capacul și lasă cartofi i zece minute, ca să se rumenească. Încinge cuptorul și bagă ciocănelele.
Scoate tava după 35-40 de minute (în funcţie de cuptor). Servește ciocanelele cu pătrunjel tocat, alături de cartofi și ardei proaspăt.
Ciocanele marinate la cuptor cu garnitura
Pofta buna!
Mâncare de Pui cu Smântână și Mărar
Mâncare de Pui cu Smântână și Mărar: Combinația de pui fraged, smântână cremoasă și mărar proaspăt aduce un plus de savoare și rafinament acestei rețete. Este o alegere excelentă pentru o cină în familie sau pentru a impresiona oaspeții cu un preparat gustos și reconfortant. În plus, această mâncare este rapidă și ușor de preparat, […]