Ciocanele marinate cu rozmarin

Printeaza

Ciocanele marinate cu rozmarin din: ciocanele de pui, lapte batut, rozmarin, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:

  • 8 ciocănele de pui
  • 250 ml lapte bătut
  • o lingură rozmarin uscat
  • o lingură ulei de măsline
  • piper
  • boia
  • sare

 

Mod de preparare Ciocanele marinate cu rozmarin:

Ciocănelele, rozmarinul, sarea, piperul, uleiul de măsline şi boiaua se pun într-un castron si se amestecă bine.

Se toarnă laptele bătut si se lasă aşa timp de 30 de minute, la marinat.

Intre timp, se încinge grătarul si se aşază apoi ciocănelele.

Se lasă 15 minute pe grătar, întorcându-le.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.