Ciocanele marinate

Printeaza

Ciocanele marinate din: ciocanele, iaurt, oua, stafide, patrunjel, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Ciocanele_marinate

  • 8 ciocanele
  • 150 g iaurt
  • 2 oua
  • 3 linguri stafide aurii
  • o lingura patrunjel
  • 150 g pesmet auriu
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Carnea bine curatata si spalata se pune in iaurt si se acoperă uniform cu acesta. Se pun şi stafidele în apă caldă, timp de două ore cât stă puiul la macerat.

Ouăle se bat cu sare, piper şi pătrunjel si apoi se adaugă stafidele bine scurse. Pesmetul se cerne puţin.

Se scoate carnea si se şterge cu şervete de hârtie si apoi se trece prin ouă şi pesmet. Se prăjesc ciocănelele în baie de ulei încins şi se scot pe şervete de hârtie pentru a îndepărta surplusul de grăsime.

Ciocanele marinate

Ciocanele_marinate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.