Ciocanele marinate
PrinteazaCiocanele marinate din: ciocanele, iaurt, oua, stafide, patrunjel, pesmet, sare, piper, ulei.
- 8 ciocanele
- 150 g iaurt
- 2 oua
- 3 linguri stafide aurii
- o lingura patrunjel
- 150 g pesmet auriu
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Carnea bine curatata si spalata se pune in iaurt si se acoperă uniform cu acesta. Se pun şi stafidele în apă caldă, timp de două ore cât stă puiul la macerat.
Ouăle se bat cu sare, piper şi pătrunjel si apoi se adaugă stafidele bine scurse. Pesmetul se cerne puţin.
Se scoate carnea si se şterge cu şervete de hârtie si apoi se trece prin ouă şi pesmet. Se prăjesc ciocănelele în baie de ulei încins şi se scot pe şervete de hârtie pentru a îndepărta surplusul de grăsime.
Ciocanele marinate
Pofta buna!