Ciocănele picante cu sos de brânză albastră din: ciocanele, sare, usturoi, piper, boia iute, oregano, branza cu mucegai albastru, otet din vin rosu, maioneza, zeama de lamaie, lapte condensat, sare cu aroma de usturoi, seminte de telina. Ingrediente: 12 ciocanele 1/2 lingurita sare 1 lingurita praf de usturoi 2 lingurite piper alb macinat 2 lingurite […]
Ciocanele picante cu salata
PrinteazaCiocanele picante cu salata din: ciocanele de pui, cimbru, boia de ardei, ulei, seminte de coriandru, sare, piper.
- 8 ciocanele de pui
- 1 lingurita rasa cimbru
- 1 lingura boia de ardei dulce
- 1 lingurita boia de ardei iute
- 50 ml ulei
- 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi ciocănelele, spălaţi-le şi scurgeţi-le de apă.
Puneţi-le într-un castron, turnaţi peste ele uleiul, presăraţi-le cu boiaua de ardei, cimbrul, coriandrul, sare şi piper după gust.
Amestecaţi bine şi prăjiţi apoi ciocănelele în ulei încins sau frigeţi-le pe grătar.
Serviţi-le fierbinţi cu salată de varză acră cu chimen.
Ciocanele picante cu salata
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciocănele picante cu sos de brânză albastră
Piept si ciocanele de pui cu sos jamaican
Piept si ciocanele de pui cu sos jamaican din: piept de pui, ciocanele, sos, ceapa, lamaie, sare, piper, usturoi, bere, ketchup, ardei, coriandru, cimbru, scortisoara, sos de soia. Ingrediente: 4 jumătăţi de piept de pui cu os, fără piele 4 ciocănele, fără piele 1/2 ceaşcă sos jamaican 1 ceaşcă ceapă tăiată rondele subţiri 1/4 ceaşcă […]
Pofta buna!