Ciocănele picante cu sos de brânză albastră

Printeaza

Ciocănele picante cu sos de brânză albastră din: ciocanele, sare, usturoi, piper, boia iute, oregano, branza cu mucegai albastru, otet din vin rosu, maioneza, zeama de lamaie, lapte condensat, sare cu aroma de usturoi, seminte de telina.

 

Ingrediente:Ciocanele_picante_cu_sos_de_branza_albastra

  • 12 ciocanele
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • 2 lingurite piper alb macinat
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 lingurite oregano

sos:

  • 50 g branza cu mucegai albastru
  • 1 ceasca maioneza
  • 1 lingurita otet din vin rosu
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 2/3 ceasca lapte condensat
  • 1/4 lingurita sare cu aroma de usturoi
  • 1/2 lingurita seminte de telina

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi ciocănelele şi uscaţi-le bine cu un prosop.

Puneţi-le într-un castron, presăraţi peste ele condimentele, acoperiţi castronul şi lăsaţi-1 la frigider 24 de ore.

Preparaţi sosul, punând toate ingredientele într-un blender; procesaţi bine, să fie o cremă omogenă. Puneţi la rece.

Frigeţi ciocănelele pe grătar, întorcându-le să se pătrundă bine pe toate părţile.

Serviţi imediat, cu sosul de brânză albastră.

 

Ciocănele picante cu sos de brânză albastră

Ciocanele_picante_cu_sos_de_branza_albastra

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciocanele de pui cu prune 

Ciocanele de pui cu prune 

Ciocanele de pui cu prune din: ciocanele, prune, mustar, zahar, brandy, sos, lamaie. Ingrediente: 4-6 ciocănele 8 prune 1 lingură zeamă de lămâie 1/4 ceaşcă muştar de Dijon 3 linguriţe zahăr brun 1/4 ceaşcă brandy 1 linguriţă sos Worcestershire   Mod de preparare: Presăraţi sare şi piper pe carne. Opăriţi prunele, apoi tocaţi-le cuburi nu foarte […]

Ciocanele picante de pui

Ciocanele picante de pui

Ciocanele picante de pui din: ciocanele, ulei, ceapa, usturoi, ardei, sare, piper, boia. Ingrediente: 8 ciocănele de pui 5 linguri ulei o ceapă roşie 3 căţei usturoi 2 ardei iuţi o lingură amidon boia sare piper   Mod de preparare: Ciocănelele se presară cu sare şi piper. Două linguri uleiul se amestecă cu amidonul şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.