Ciocanele de pui cu ciuperci si vin

Printeaza

Ciocanele de pui cu ciuperci si vin din: ciocanele de pui, ciuperci, ceapa, ardei, vin, faina, bulion, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 6 ciocănele de pui
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapă uscată
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 ardei iute
  • 150 ml vin alb
  • 100 ml apă
  • 1 lingură făină
  • 1-2 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • cartofi natur
  • ulei

 

Mod de preparare Ciocanele de pui cu ciuperci si vin:

Căleşti ciocănelele în ulei 2-3 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi. Pui în locul lor ceapa uscată tocată, torni apa şi laşi să fiarbă 10 minute.

Torni vinul, aşezi înapoi ciocănelele de 1 pui şi adaugi ciupercile feliate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust şi laşi să fiarba.

Când carnea s-a înmuiat, pui ardeiul tocat, firele de ceapă verde făcute rondele, bulionul combinat cu făina şi amesteci.

Când sosul s-a îngroşat, dai deoparte.

Serveşti ciocănelele cu cartofi natur.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.