Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi
PrinteazaCiocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi din: iaurt, mustar, sirop de artar, sos tabasco, sare, piper, ciocanele de pui, fulgi de porumb, usturoi, boia de ardei, ulei.
- 150 g iaurt
- 1 lingurita mustar
- 1 lingurita sirop de artar
- 1/2 sos tabasco
- sare
- piper
- 8 ciocanele de pui
- 100 g fulgi de porumb
- 100 g chipsuri de cartofi
- praf de usturoi
- boia de ardei
- ulei
Mod de preparare:
Cu telul, se amestecă iaurtul cu muştar, sirop de arţar, sare, piper şi sos tabasco. In această marinată se aşază ciocănelele şi se lasă la frigider cca 30 min.
Se pisează fulgii de porumb şi chipsurile; se adaugă sare, piper, praf de usturoi şi boia şi se amestecă.
Se tăvălesc apoi ciocănelele, scurse în prealabil. Se rumenesc în ulei.
Ciocanele de pui, in crusta crocanta cu usturoi
Pofta buna!