Ciocanele de pui la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de ciocanele de pui la cuptor din: ciocanele de pui, zacusca de gogosari, pasta de curry, iaurt, menta si patrunjel.

Ingrediente:Ciocanele de pui la cuptor

  • 12 cioconele de pui
  • 2 linguri de zacusca de gogosari
  • 2 linguri pasta de curry
  • 4 linguri iaurt
  • cateva fire de menta, doar frunzele
  • cateva fire de patrunjel, doar frunzele

 

Mod de preparare:

Taie carnea din jurul osului, curăţă de piele, apoi pune cele 12 bucăţi într-o pungă alimentară în care ai pus zacusca, pasta de curry si iaurtul Sigilează punga, agit-o bine, apoi lasă la frigider peste noapte.

Incinge cuptorul la semnul 6/ 200 C. Aşază bucăţile de pui pe o tavă de copt. Coace 30-40 min până se rumenesc bine. Presară deasupra mentă si pătrunjel înfăşoară capetele oaselor cu alufolie sau hârtie creponată

Ciocanele de pui la cuptor

Ciocanele de pui la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.