Ciocanele de pui la cuptor
PrinteazaO reteta delicioasa de ciocanele de pui la cuptor din: ciocanele de pui, zacusca de gogosari, pasta de curry, iaurt, menta si patrunjel.
- 12 cioconele de pui
- 2 linguri de zacusca de gogosari
- 2 linguri pasta de curry
- 4 linguri iaurt
- cateva fire de menta, doar frunzele
- cateva fire de patrunjel, doar frunzele
Mod de preparare:
Taie carnea din jurul osului, curăţă de piele, apoi pune cele 12 bucăţi într-o pungă alimentară în care ai pus zacusca, pasta de curry si iaurtul Sigilează punga, agit-o bine, apoi lasă la frigider peste noapte.
Incinge cuptorul la semnul 6/ 200 C. Aşază bucăţile de pui pe o tavă de copt. Coace 30-40 min până se rumenesc bine. Presară deasupra mentă si pătrunjel înfăşoară capetele oaselor cu alufolie sau hârtie creponată
Ciocanele de pui la cuptor
Pofta buna!