Suc de Portocale și Pere – Vitamine pentru Imunitate și Sănătatea Pielii – este o băutură plină de nutrienți, perfectă pentru a începe ziua cu energie sau pentru a-ți potoli setea pe parcursul zilei. Bogat în vitamina C, acest suc nu doar că susține sistemul imunitar, dar contribuie și la menținerea sănătății pielii. Combinația de […]
Ciocanele de pui cu dovleac
PrinteazaCiocanele de pui cu dovleac din: ulei de masline, unt, ceapa rosie, ciocanele de pui, sare, piper, oregano, patrunjel, usturoi, ulei de masline, otet, dovleac, rosii, vin si fasole alba.
Ingrediente:
- 30 ml de ulei de masline
- 30 ml de unt
- 2 cepe rosii, taiate in patru
- 6-8 ciocanele de pui
- sare si piper
- 20 g de oregano
- 20 g de patrunjel
- 2 catei de usturoi, curatat
- 40 ml de ulei de masline
- 30 ml de otet
- 400 g de dovleac, taiat cubulete
- 1 conserva de rosii feliate
- 15 ml de vin alb sec
- 1 conserva de fasole alba, scursa
Mod de preparare:
Ciocanele de pui cu dovleac: Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Incalzeste uleiul si untul intr-o oala mare pe care sa o poti folosi si la cuptor. Prajeste ceapa pana se inmoaie. Indeparteaza ceapa si prajeste ciocanelele de pui. Asezoneaza cu sare si piper.
Toaca oregano, patrunjelul si usturoiul si adauga uleiul de masline si otetul. Amesteca mixtura cu dovleacul. Aranjeaza dovleacul intre ciocanele si adauga ceapa prajita, rosiile si vinul. Pune la cuptor timp de 30 de minute.
Presara fasolea peste preparat si mai lasa la cuptor inca 10 minute.
Pofta buna!