Ciocănele de pui cu mirodenii

Printeaza

O reteta de ciocanele de pui cu mirodenii din: cartofi, ulei de floarea soarelui, boia de ardei dulce, coriandru, chimen, miere, sos de soia, mustar de dijon, ciocanele de pui si frunze de salata.

Ingrediente:Ciocănele de pui cu mirodenii

  • 4 cartofi mari, taiati sferturi
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • putina boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita coriandru macinat
  • 1/2 lingurita chimen, macinat
  • 6 linguri miere lichida
  • 4 linguri sos de soia (optional)
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 8 ciocanele de pui
  • frunze de salata, pentru servit

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la semnul 6/200′ C. Amestecă la un loc cartofii, uleiul, mirodeniile, sarea şi piperul. Pune cartofii pe o tavă de copt şi coace-i aproximativ 30 de mi­nute, întorcându-i din când în când.

Amestecă mierea cu sosul de soia şi muştarul. Pune ciocănelele într-o pungă de plastic împreună cu marinata de miere. Ames­tecă bine, apoi lasă carnea în frigider, 1-2 ore, să se marineze bine.

Pune carnea într-o tavă unsă cu ulei şi coace 25 min. Serveşte cu salată verde.

Ciocănele de pui cu mirodenii

Ciocănele de pui cu mirodenii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.