Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper. Ingrediente: 4-5 ciocănele de pui 100 g varză de Bruxelles 1/2 lămâie 50 ml ulei 1 ardei roşu 2-3 roşii 1 conopidă 2 cartofi sare piper Mod de preparare: Condimentezi ciocănelele cu sare […]
Ciocanele de pui pane – usor de preparat
PrinteazaO reteta de ciocanele de pui pane din: smantana, maioneza, sare, piper alb, suc de lamaie, zahar tos, ciocanele de pui, sare, oua, lapte, pesmet, ulei si parmezan.
pentru dressing:
- 100 ml smantana
- 100 g maioneza
- 1 praf de sare
- piper alb macinat
- 1 lingurita suc de lamaie
- 1 lingurita zahar tos
pentru ciocanele:
- 8 ciocanele de pui fara piele
- 80 g faina
- 1 praf de sare
- piper alb macinat
- 2 oua
- 2 lingurite bere sau lapte
- 160 g pesmet fin
- ulei
- 1 lingurita de parmezan ras
Mod de preparare:
Pentru dressing, se amestecă smântână cu maioneză, sare, piper, suc de lămâie şi zahăr.
Se dă la frigider.
Se spală ciocănelele, se şterg, se sărează şi se piperează.
Se tăvălesc mai întâi prin făină, apoi prin ouăle bătute cu bere sau lapte şi în final prin pesmet.
Se încinge uleiul şi se fritează ciocănelele timp de cea 12 min. pe toate părţile.
Se încinge cuptorul la 150 °C.
Ciocănelele fritate se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se mai coc şi la cuptor cam 15 min.
Se servesc cu dressing şi cu crudităţi.
Ciocanele de pui pane
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciocanele de pui cu sos de arahide
Ciocanele de pui cu sos de arahide din: usturoi, ghimbir, limeta, sos de chili, sos de soia, miere, zahar brun, ulei de susan, ulei, unt de arahide, apa calda, coriandru, ciocanele de pui, orez. Ingrediente: 1 catel de usturoi 1 buc ghimbir proaspat ½ limeta, sucul stors ½ lingura sos de chili sau sriracha […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciocanele pane
- ciocanele de pui pane