Ciocanele de pui pane

Printeaza

O reteta de cioconele de pui pane din: ciocanele de pui, oua, lapte, faina, oregano, cimbrisor, sare, piper, pesmet picant si ulei.

Ingrediente:Ciocanele de pui pane

  • 8-9 ciocănele de pui
  • 2 ouă
  • 500 ml lapte
  • 4-5 linguri făină
  • 1/2 linguriţă oregano uscat
  • cimbrişor uscat
  • sare
  • piper
  • pesmet picant
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se spală ciocănelele, se zvântă în prosoape absorbante, se pudrează cu sare, piper şi se lasă la frigider 10-15 minute să se condimenteze.

Intre timp, se bat ouăle cu oregano, cimbrişor, sare, piper, după gust, două linguri de faină şi se subţiază cu lapte până la consistenţa unei smântâni groase.

Se trec ciocănelele prin faina rămasă, prin aluatul preparat, prin pesmetul picant şi apoi se prăjesc în ulei bine încins până se rumenesc frumos.

Se servesc calde, însoţite de o garnitură de cartofi natur şi de salată.

Ciocanele de pui pane

Ciocanele de pui pane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.