Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles

Printeaza

Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles din: ciocanele de pui, varza de Bruxelles, lamaie, ulei, ardei, rosii, conopida, cartofi, sare, piper.

Varza de Bruxelles crește în forma unor mici capete rotunde, care se dezvoltă pe tulpini lungi. Aceste capete conțin frunze împănate și strânse. Planta poate atinge o înălțime de aproximativ 60-90 cm. Varza de Bruxelles este o plantă rezistentă la frig, de aceea este cultivată mai ales în sezonul rece sau în climatul temperat.

Varza de Bruxelles este o legumă bogată în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o excelentă sursă de vitamina C, vitamina K și vitamina A. De asemenea, conține fibre dietetice, fier, potasiu, magneziu și acid folic.

Consumul de varză de Bruxelles aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta poate sprijini sistemul imunitar, datorită conținutului său ridicat de vitamina C.

De asemenea, varza de Bruxelles conține compuși fitochimici care pot ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare și a anumitor tipuri de cancer.

Fiind bogată în fibre, varza de Bruxelles poate promova sănătatea digestivă și poate contribui la menținerea greutății corporale sănătoase.

 

 

Ingrediente:

  • 4-5 ciocănele de pui
  • 100 g varză de Bruxelles
  • 1/2 lămâie
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei roşu
  • 2-3 roşii
  • 1 conopidă
  • 2 cartofi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciocanele de pui cu varza de Bruxelles: Condimentezi ciocănelele cu sare şi piper, apoi le pui într-o tavă de mărime potrivită, cu uleiul.

Opăreşti varza de Bruxelles în apă clocotită, timp de 5-6 minute. Adaugi peste ea zeama de lămâie şi puţină sare.

Peste ciocănele pui varza de Bruxelles şi legumele fierte (ardei, roşii, conopidă, cartofi).

Dai tava la cuptor pentru 20-30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Suc de Aloe Vera și Castravete pentru Detoxifiere și Hidratare

Suc de Aloe Vera și Castravete pentru Detoxifiere și Hidratare din: aloe vera, castravete, apa, miere. În căutarea unei soluții naturale pentru detoxifiere și revitalizare, combinația de Aloe Vera și castravete se distinge ca un veritabil elixir al bunăstării. Acest suc, îmbogățit cu proprietăți hidratante și purificatoare, oferă o doză de sănătate în fiecare înghițitură. […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.