Ciocanele de pui
PrinteazaCiocanele de pui din: suc de portocale, ulei de masline, sos iute, mustar de dijon, portocala si ciocanele.
- 1/2 cana suc de portocala proaspat stors
- 1/4 cana ulei de masline
- 1/4 cana sos iute
- 1/4 cana mustar de Dijon
- 1 lingura coaja de portocala rasa
- 2-3 ciocanele de persona
Mod de preparare:
Se amesteca intr-o cratita toate ingredientele pentru marinata.
Se pun ciocanelele intr-o punga mare de plastic, se toarna marinata si se inchide punga de plastic. Se lasa la marinat cel putin 24 de ore in frigider.
Se scot ciocanelele si se frig pe gratar 5 minute pe fiecare parte.
Se da focul gratarului cu gaz mai mic si se frig pe gratarul acoperit cu capac pana ce se patrunde carnea.
Ciocanele de pui
Pofta buna!