Cioco-briose

Printeaza

Cioco-briose din: branza de vaci, zahar pudra, zahar vanilinat, ciocolata amaruie, ciocolata alba, faina tip 405, praf de cop, cacao, cafea instant, zahar brun, ou, sare, ulei, lapte batut si scortisoara.

 

Ingrediente:

Umplutură & glazură:

  • 150 g brânză de vaci
  • 3 linguri zahăr pudră
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 100 g ciocolată albă, boabe de cafea din ciocolată

Aluat:

  • 50 g ciocolată amăruie
  • 250 g făină tip 405
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 40 g cacao
  • 2 linguriţe cafea instant
  • 150 g zahăr brun
  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 125 ml ulei
  • 300 ml lapte bătut
  • 1 linguriţă scorţişoară

 

Mod de preparare:

Se lasă să se scurgă brânza de vaci; se amestecă apoi împreună cu zahăr pudră şi zahăr vanilinat.

Zahărul brun se amestecă împreună cu oul, sarea, uleiul şi laptele bătut. Se înglobează făina amestecată cu praf de copt, cacao şi praf de cafea instant. Apoi se înglobează ciocolata rasă.

Se tapetează cu suporturi de hârtie adânciturile formei de brioşe. Se repartizează înăuntru 1/3 din cantitatea de aluat.

In mijlocul fiecărei brioşe se aşază câte o porţie de umplutură de brânză. Apoi se adoperă cu restul de aluat.

Brioşele se coc cca 25 min. la mijlocul cuptorului încins la 180 °C. Se lasă să se răcească pe un grătar.

Se topesc separat ciocolata amăruie şi cea albă.

Brioşele se acoperă cu un strat de ciocolată albă, apoi cu unul de ciocolată neagră şi se decorează cu boabe de cafea din ciocolată.

 

Cioco-briose

Cioco_briose

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.