Ciocolata braziliana

Printeaza

Ciocolata braziliana din: ciocolata amaruie, apa, lapte, zahar si cafea tare.

Cum_se_prepara_o_ciocolata_calda_perfecta

 

Ingrediente:

250 g ciocolata amaruie

500 ml apa clocotita

1 l lapte clocotit

200 g zahar

125 ml cafea tare

 

Mod de preparare:

Se rupe in bucati ciocolata si se topeste in apa clocotita.

Se inglobeaza laptele clocotit, zaharul si cafeaua, batand cu telul.

 

Ciocolata braziliana

Cum_se_prepara_o_ciocolata_calda_perfecta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.